Brummelhuis, Keurslager

We moeten ons onderscheiden op kwaliteit

Slagerij brummelhuis viert gouden jubileum

Logo-aangepast

Nieuwe rookkast

✔ Constantere producten
✔ Betere kwaliteit

Ook is de rookkast te gebruiken voor het koken en terugkoelen.

rookkast-1
rookkast-2

Vernieuwde winkeluitstraling

Met dank aan schildersbedrijf Marcel Keizer heeft onze winkel een vernieuwde uitstraling. Op onderstaande foto's ziet u de oude en nieuwe uitstraling.

Nieuwe bedrijfsbus

Oud

Nieuw

Verbouwing

Verbouwing

Verbouwing

Verbouwing - vloer werkplaats

Verbouwing - vloer werkplaats

GOUD!

Onlangs is ons rundergehakt met GOUD bekroond!

Het rundergehakt is onverwacht gekeurd. Hierbij werd getest op kwaliteit, versheid en hygiëne. Het rundergehakt is beoordeeld met het cijfer 10!

Klassenrondleiding

Op 19 maart is groep 6 van de Petrusschool op bezoek geweest voor een rondleiding in de slagerij. Eerst hebben we gehaktballen gemaakt en vervolgens hebben wij de rest van de slagerij bekeken. Uiteraard moesten ook de gemaakt gehaktballen even geproeft worden!

'Kleur bekennen'

'Kleur bekennen'

Wegdam Nieuws start een nieuwe rubriek. In Kleur Bekennen schetsen we aan de hand van een groot aantal onderwerpen een profiel van een Wegdammer uit Hengevelde of andere plaatsen. Het gaat om zijn of haar persoonlijke gegevens, van een tiental onderwerpen vragen we zijn of haar favoriete optie en tot slot laten we hem/haar een keuze maken uit twee items.

De primeur is voor een bekende Hengeveldenaar. Hij is de enige slager van het dorp, is Prins Carnaval, voetbalt in WVV 8 en heeft nog veel meer noten op zijn zang. Zo heeft hij als carnavalsprins als motto: ‘We gaan even geen karbonades hakken, want het carnavalsvirus heeft ons flink te pakken.’ Hij kijkt uit naar het naderende zottenfestijn: 'Het lijkt me zwaar, maar geweldig.' Het bijzondere is dat zijn vader Bennie 44 jaar geleden ook prins Carnaval van de Höftemennekes was.

Ignaat Brummelhuis, oftewel Prins Ignaat I bekent kleur.
(door Gijs Eijsink)

 

Brummelhuis, Keurslager

Goorsestraat 33
7496AB Hengevelde
0547333260

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten