Brummelhuis, Keurslager

Neem een kijkje in onze keurslagerij

9x GOUD met STER en 2x GOUD

Keurslager Brummelhuis imponeert: negen maal "Goud met ster' en twee maal 'goud'.

Dat is de prestatie van Keurslagerij Brummelhuis uit Hengevelde tijdens de internationale vakbeurs SLAVAKTO. Ignaat Brummelhuis vertelt: "We zijn supertrots op het hele team.
Goud met ster gewonnen met de producten. Nagelholt, Zeeuws kippetje, Smulbuikjes, Gevuld stokbrood, Droge worst, Erwtensoep, Achterham en Stamppot wortelen met hachee. En onze medewerker Elroy Belt scoort ook Goud met Ster met dekeursnaaiers. En we hebben goud gescoord met de grillworst en de bakbloedworst." 
Tijdens de Slavakto Slagers Vakbeurs die werd gehouden op 21, 22 en 23 september 2015 zijn deze producten beoordeeld door een deskundige jury en bekroond met Goud met ster. Om deze bekroning te krijgen moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie samenstelling en natuurlijk de smaak en geur. De jury bestaat uit keurmeesters en deskundige worstmakers, echte vakmensen dus. Keurslagerij Brummelhuis nodigt u uit om de bekroonde producten bij hen in de winkel te komen proeven.

Rookworst

De vakjury stelde vast dat de rookworst van Keurslagerij Brummelhuis van uitstekende kwaliteit is en het predikaat GOUDKEUR verdient. Tijdens de nationale productkeuring georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers is vooral gelet op: geur; kleur; smaak en samenstelling. Vanzelfsprekend zijn wij erg trots op dit behaalde resultaat; het kenmerkt de kwaliteit van onze rookworst!

Spareribs

Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predikaat 'MET GOUD BEKROOND'. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne- en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters. Spareribs:

  • mooie varkensspareribs 
  • speciale marinade 
  • kruidenmelange

Brummelhuis, Keurslager

Goorsestraat 33
7496AB Hengevelde
0547333260

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 19:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten