Brummelhuis, Keurslager

Diverse producten bekroond met ‘Goudkwaliteit’

Tijdens de Internationale Slavakto Vakwedstrijden zijn diverse producten van keurslagerij Brummelhuis bekroond met het predicaat ‘Goudkwaliteit’. Dit mag met recht een topprestatie genoemd worden.

Alle ingezonden producten zijn door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op:

 • uiterlijk aanzien, vorm en kleur
 • aanzien snijvlak en structuur
 • geur en smaak
 • consistentie

Diverse producten hebben deze toets glansrijk doorstaan. Zo stelde de jury vast dat de ambachtelijk gemaakte producten van uitstekende kwaliteit zijn. Natuurlijk is Brummelhuis bijzonder verheugd over het oordeel van de jury. Het bijbehorende ‘Goudkwaliteit’ certificaat heeft dan ook een ereplaats in de winkel gekregen. 
De Internationale Slavakto Vakwedstrijden staan in de branche bekend als kwalitatief hoogstaande wedstrijden. Dit jaar nam een ongekend groot aantal slagers / versspecialisten deel aan deze wedstrijden.
 
Goudkwaliteit

 • Twentse nagelholt         
 • Achterham
 • Spare-rib
 • Eiersalade
 • Fijne rookworst       
 • Grillworst
 • Grootmoedersovenschotel
 • Runderrookworst
 • Keursnaaiers
 • Stamppotwortel
 • Kipcaribean met rijst
 • Grove rookworst

Keurslager Brummelhuis in Hengevelde valt in de prijzen!

PERSBERICHT 

Producten van de ondernemer bekroond 

Op 19 september vonden tijdens de Slavakto de Internationale ambachtelijke vakwedstrijden plaats. Keurslager Brummelhuis heeft in deze wedstrijd een bijzondere prestatie neergezet. Zijn ambachtelijke grove rookworst, grillworst en stamppot rode kool zijn met GOUD bekroond. En zijn stamppot boerenkool en stamppot worstelen zijn bekroond met GOUD met STER! Hiermee is aangetoond dat deze producten tot de beste van Nederland behoren! 

Vakwedstrijd 
De Internationale Slavakto vakwedstrijden staan bekend als de meest prestigieuze in slagersland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Deze criteria hebben alles te maken met hoe u als consument de producten waardeert. 

Ambacht 
De ambachtelijke slager onderscheidt zich door de eigen productie van vleesspecialiteiten, vleeswaren, worstsoorten en maaltijden. Keurslager Brummelhuis benadrukt dat hij in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit, heeft de slager met deze Internationale Slavakto vakwedstrijden daadwerkelijk bewezen. 

Nieuwsgierig geworden? 
De klanten van Keurslager Brummelhuis zijn deze week van harte welkom om de bekroonde producten te komen proeven in zijn winkel. Graag tot ziens!

3e bij nationale vakwedstrijd

Twentse Keurslagerij Brummelhuis wordt 3e van Nederland tijdens de nationale vakwedstrijden.

Versspecialisten uit het gehele land hebben onlangs deelgenomen aan nationale vakwedstrijden. Deze vakwedstrijden zijn georganiseerd in het kader van de Nationale Foodweek die afgelopen week in Utrecht heeft plaatsgevonden. Honderden versspecialisten stuurden in totaal ruim 1.650 producten in. Ook Twentse Keurslagerij Brummelhuis heeft deelgenomen. En met succes.

Het bedrijf stuurde in totaal 8 producten in. En alle 8 werden door een vakjury bekroond. Waaronder de sukadelapjes kant en klaar, die werden in categorie “toebereid vlees” als 3e gekroond van Nederland. Verder werden er 3 producten met Goud bekroond. Namelijk gegrilde achterham, gehaktballetjes in zoete saus en barbecueworstjes . 4 Maal zilver voor de Aspergesoep, groentesoep, mini grillworstjes en de gebraden rosbief. 
De vakwedstrijden worden al sinds de jaren 30 georganiseerd en bieden versspecialisten de gelegenheid om hun vakkundigheid en creativiteit te meten met vakgenoten. Het behalen van de bekroning is een erkenning van het product en een waardering voor het vakmanschap van de versspecialist.

Om deze bekroning met ons te vieren verwijzen wij U naar de advertentie in deze krant.

3e bij nationale vakwedstrijd

Brummelhuis, Keurslager

Goorsestraat 33
7496AB Hengevelde
0547333260

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten