Brummelhuis, Keurslager

Botermals rundvlees

Puur en mals rundvlees van het Twentse land. Wij willen u graag laten genieten van een heerlijke stukje rundvlees. Ons rundvlees is van de beste kwaliteit en van goede komaf. In Twente werkt een groep boeren met eenzelfde passie voor goed vee en vlees. Daar selecteren wij ons mooiste rundvlees. Het vlees is afkomstig van runderen; zoals Blonde d'Aquitaine, van oorsprong afkomstig uit Zuid-Frankrijk, en de Belgische Blauwe. Deze runderen worden speciaal gefokt en gemest om de kwaliteit van hun vlees.

De koeien en kalveren van de groep Twentse boeren lopen het grootste deel van het jaar in de weilanden rondom de boerderij, maar grazen ook steeds vaker in natuurgebieden van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. De kalveren blijven na de geboorte bij hun moeder en krijgen moedermelk.

Botermals rundvlees

Respect voor het dier  Ruime diervriendelijke stallen  ‘s Zomers de koeien in de wei  Kalfjes zogen bij de moederkoe  Kleinschalig slachthuis in Oldenzaal
 

Op de boerderij verblijven de dieren in grote open stallen. De voeding van de dieren zoals hooi, maismeel en tarwe, bestaat uitsluitend uit kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Rust, ruimte en een uitgekiend voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. Het mooi gerijpte vlees is mager, mals en heerlijk van smaak. In een tijd waarin we verantwoord en gezond willen leven past het rundvlees dat we van deze groep Twentse veehouders afnemen, bijzonder goed. Het magere vlees kent en lager vetpercentage en is licht verteerbaar, het bevat veel vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, zoals ijzer en zink. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden. De dieren snijden wij in eigen slagerij uit en bewerken ze tot de heerlijke, bekende producten van zeer hoge kwaliteit.

Brummelhuis, Keurslager

Goorsestraat 33
7496AB Hengevelde
0547333260

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten