Brummelhuis, Keurslager

Onze buffetten

In onze moderne keuken bereiden wij onze buffetten met zorg. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en zijn gespecialiseerd in het bedenken en samenstellen van buffetten.

Aluminium harmonica partytent

Een aluminium harmonica partytent formaat 4 bij 8 meter. Erg makkelijk om op te zeten. Binnen 10 minuten klaar inclusief zijwanden! Inclusief lichtslang

€ 50,00

Partytent

Een partytent van 3 x 4,5 meter

 

€ 40,00

Koelaanhangwagen informatie

En algemene voorwaarden 

Kwaliteit U kiest voor kwaliteit wanneer u een koelaanhangwagen van ons huurt! De koelaanhangwagen heeft een extra dikke laadvloer, stevige assen en is voorzien van aansluitingen volgens strikte ANWB-specificaties. En natuurlijk wordt ze perfect onderhouden, zodat onze koelaanhangwagen altijd veilig en in topconditie is.  

Reserveren aanhangwagen Het is verstandig de koelaanhangwagen tijdig te reserveren. U kunt hiervoor ons bellen op de zaak. Tel:0547-333260  

Legitimatie Als legitimatie heeft u een geldig Nederlands BE rijbewijs nodig. Om te mogen rijden met de koelaanhangwagen moet je rijbewijs BE hebben. Degenen die hun rijbewijs in Nederland vóór 1984 hebben gehaald, hebben rijbewijs BE automatisch gekregen. Anderen moeten afrijden voor de E-aantekening op het rijbewijs.

Verzekering De koelaanhangwagen is verzekerd tegen schade, verlies, brand, inbraak, natuur of diefstal aan de aanhangwagen (casco schade). De lading is niet verzekerd. Het eigen risico voor de huurder bedraagt € 450,-. In geval van opzet of schuld aan de aanhangwagen van schade, verlies, brand, inbraak, natuur of diefstal aan de aanhangwagen tijdens de huurperiode blijft u onverminderd aansprakelijk voor alle schade en de hieruit voortvloeiende kosten.  

IRK U heeft een geldige Internationale Reis- en Kredietbrief + aanhangwagensupplement nodig indien u naar het buitenland gaat met de aanhangwagen. Wij adviseert u deze tijdig aan te vragen; www.anwb.nl. U dient de geldige IRK + aanhangwagensupplement, evenals uw geldig Nederlands rijbewijs te tonen voor vertrek. Het in het bezit hebben en houden (i.v.m. verlies en diefstal) van de IRK + aanhangwagensupplement is voor eigen risico.

Aan- en afkoppelen en vergrendelen U bent zelf verantwoordelijk voor het aan- en afkoppelen en het vergrendelen van de aanhanger en u dient de koelaanhangwagen schoon in te leveren. 

Boetes  Boetes van verkeersovertredingen komen voor rekening voor de huurder.

Koelaanhanger verhuurprijzen

Koelaanhanger verhuurprijzen

Het huren van de koelaanhangwagen kost per dag  € 60,00
Voor 2 dagen   € 80,00
Per weekend (3 dagen)               € 100,00

 

Aanhangwagen vervoertips
Rij veilig en op uw gemak!

  • Verdeel de te vervoeren spullen zoveel mogelijk over de laadvloer
  • Leg zware voorwerpen onderin.
  • Zorg dat de lading goed is beschermd en vastgezet.
  • Let op het opgegeven maximum laadvermogen.
  • Rij, ook buiten de bebouwde kom, niet sneller dan 80 km per uur.

De aanhangwagen is natuurlijk in goede conditie en goed verzekerd. Het blijft natuurlijk belangrijk dat u verstandig en veilig met de aanhangwagen de weg op gaat.

Brummelhuis, Keurslager

Goorsestraat 33
7496AB Hengevelde
0547333260

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten